Twenthe Uitvaartverzekering, samenwerkingspartner van Uitvaartvereniging De Wilp e.o., is al meer dan 70 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 65.000 verzekerden is Twenthe specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

 

Twenthe werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van de vereniging verzorgt Twenthe onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen is iedere uitvaart anders en verschillen ook de kosten. In combinatie met het lidmaatschap van de vereniging kan Twenthe maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend*. Ons devies: Voorzorg voorkomt zorg!

 

En de uitvaartverzorging? Die blijft onveranderd en op de wijze zoals u dat wenst. Heel flexibel dus.

 

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten? Bel vrijblijvend of stuur een email naar info@twenthe.nl of kijk op de website www.twenthe.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het bestuur. 

 

Adresgegevens Twenthe Uitvaartverzekering:
Postbus 191

7500 AD Enschede
tel. 053-4312732 

 

*Let op:
Uitvaartvereniging De Wil[p e.o. is het niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat de vereniging hiervoor geen vergunning heeft. Twenthe is wel in het bezit van de juiste vergunningen. De vereniging vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet-leden) worden geïnformeerd over het lidmaatschap en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met Twenthe gesloten. Twenthe kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk ook nog op andere manieren.